top of page

júl. 15., H

|

Fadd-Dombori

Királyi Tábor 2019

Idei táborunkban a gyermekeket egy különleges hangulatba invitáljuk, az elveszett frigyláda és más ereklyék nyomába eredünk. Nem lesz kevesebb kalandban részünk, mint Indiana Jonesnak, míg Mózes naplójának részleteit kutatva végigjárjuk Izráel izgalmas labirintusszerű útját a sivatagban.

A regisztrációt lezártuk
Vissza
Királyi Tábor 2019
Királyi Tábor 2019

Helyszín és időpont

2019. júl. 15. 10:00 – 2019. júl. 20. 11:00

Fadd-Dombori, 7133 Hungary Duna Sor 22

A házas wellnessről

2005 óta szervezünk KIRÁLYI GYERMEKTÁBOROKAT, amelyeket nagyon kedvelnek a családok. A 120-150 fős kosztümös táborainkban a gyerekeket különböző történelmi korokon és témakörökön keresztül ismertetjük meg Bibliai alapértékekkel. Ilyen témáink voltak pl. ókori, római, lovagi, középkori, tengerész. Interaktív, élmény dús programokkal, megtapasztalásokon keresztül, korosztályokra bontva fejlesztjük a gyermekek személyiségét. Nálunk nincs két egyforma játék, az élmények folyamatosan követik egymást. Kreatív, tapasztalt szakembereink kezében a gyermekek sokat fejlődnek egy hét alatt, és sok a visszajáró táborozó évről évre.

Már 3 éves kortól várjuk a gyerekeket szülővel együtt, vagy egyedül 7 éves kortól. Visszajáró tinijeink segítő csoportban működnek, támogatják a táborvezetés munkáját. Szívesen látunk felnőtt önkénteseket, vagy nyaraló felnőtteket is.

Share this event

bottom of page