top of page
kolyok_placc copy.png
Kedves Szülő!

 


Örömmel értesítselek arról, hogy felekezetektől független, KÖLYÖK PLACC nevű Interaktív
gyermekistentiszteletek szervezésébe fogtunk 2021-ben.
Első nagyszabású Kölyök Placc alkalmunk  Akvárium Klubban kapott helyet, amin többszáz gyerek vett részt. Jelenleg a Montázs Központban tartjuk a rendezvényeinket..300 - 400 fővel.

 

Mi is a Kölyök Placc?

A Kölyök Placc egy felekezetektől független, fél napos, interaktív gyermekistentisztelet,
ahol kivételesen a szülők vannak a megőrzőben és a gyerekeké a főszerep!

 

A programok között helyet kap gyerekdicsőítés JOTÁ-val, kalandos csapatjátékok, dramatizált jelenetek,
interaktív játékok, rengeteg móka és izgalom, mind-mind egy fontos üzenet köré fonva a gyerekek számára.

 

Ízelítőül a dalaink közül:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Úgy találjuk, nehéz helyzetben vannak a 21. század gyermekei. Sok elvárásnak, és folyamatos új kihívásoknak kell megfelelniük, miközben hatalmas a zaj és a figyelmüket elterelő, nyugtalanító dolog körülöttük. Célunk, hogy támogatást nyújtsunk számukra, segítsük őket a személyiségük és hitük fejlődésében, és azt gyakorlati módon felhasználva tudjanak szembenézni az életük mindennapi kihívásaival.

Szeretnénk bibliai értékeket közvetíteni a gyerekek számára, és elérni, hogy a megtapasztalásaik révén döntéseket hozzanak a saját életükre vonatkozóan. Foglalkozni szeretnénk olyan témákkal, mint a félelmek vagy a megfelelési kényszer leküzdése, az igazság és igazságtalanság, a hála és a szorgalom kérdése.


A Kölyök Placc az a hely, ahol a gyerekek magukba szívhatják az adott témákkal kapcsolatos tapasztalatokat, ahol gyógyulhatnak a sérüléseikből, és új perspektívát kapnak a holnapra vonatkozóan. Egy hely, ahol nem a teljesítményeik alapján értékeljük őket, és új barátokat szerezhetnek.
 

A rendezvény főszervezője Prekopa Erna, aki motorja egy kreatív, fiatalos, dinamikus csapatnak. 5 gyermek édesanyja, és közel 30 éve foglalkozik gyerekrendezvények és korhű, kosztümös táborok szervezésével, ahol élményalapú programokon keresztül tanítja csapatával a gyerekeket  bibliai értékekre. Módszerünk korosztályuknak megfelelő, színes, kreatív és innovatív elemeket tartalmaz. Szervezői csapatunk kiváló szakemberekből áll, akik évek óta hatékony munkát végeznek a gyerekek között. Vágyunk, hogy erőinket összeadva magas színvonalon, az Ige alapján a „NEKIK MEGFELELŐ MÓDON” érjük el a gyerekeket.


Mivel Jézus is magához vonzotta a kicsinyeket, hisszük és tapasztaljuk, hogy különleges hely vár rájuk Isten jelenlétében, ahol megtapasztalhatják Isten szeretetét, amely megoldásokat hoz számukra.

Aktuális események és további információk:

bottom of page