top of page

júl. 05., H

|

Fadd-Dombori

Királyi Tábor 2021

Idei táborunkban a gyerekeket egy különleges hangulatba invitáljuk, a Föld állatait és az emberiséget megmentő bárka nyomait kutatjuk majd. A professzor és a kutatócsoport Noé életének legizgalmasabb kalandját tárják föl a gyerekek segítségével. Idén is egy évre elegendő kalandot élhetünk együtt át.

A regisztrációt lezártuk
Vissza
Királyi Tábor 2021
Királyi Tábor 2021

Helyszín és időpont

2021. júl. 05. 10:00 – 2021. júl. 10. 14:00

Fadd-Dombori, 7133 Hungary Duna Sor 22

A házas wellnessről

2005 óta szervezünk KIRÁLYI GYERMEKTÁBOROKAT, amelyeket nagyon kedvelnek a családok. A 120-150 fős kosztümös táborainkban a gyerekeket különböző történelmi korokon és témakörökön keresztül ismertetjük meg Bibliai alapértékekkel.  Ilyen témáink voltak pl. ókori, római, lovagi, középkori, tengerészet.  Interaktív, élménydús programokkal, megtapasztalásokon keresztül, korosztályokra bontva fejlesztjük a gyermekek személyiségét. Nálunk nincs két egyforma játék, az élmények folyamatosan követik egymást. Kreatív, tapasztalt szakembereink kezében a gyermekek sokat fejlődnek egy hét alatt, és sok a visszajáró táborozó évről évre.

Már 3 éves kortól várjuk a gyerekeket szülővel együtt, vagy egyedül 7 éves kortól. Visszajáró tinijeink segítő csoportban működnek, támogatják a táborvezetés munkáját. Szívesen látunk felnőtt önkénteseket, vagy nyaraló felnőtteket is.

Share this event

bottom of page