top of page

júl. 16., H

|

Fadd-Dombori

Szuperhősök Kora Tábor

Vannak szuperképességeid? Gyere és mutasd meg nekünk, vagy ha még nem tudsz róla, segítünk neked felfedezni. Keressük azokat a gyerekeket, akik szeretnének a csapatunk szuperhőseivel együtt kalandokban részt venni, minél több szuperképességet elsajátítani és megismerni a legnagyobb szuperhőst!

A regisztrációt lezártuk
Vissza
Szuperhősök Kora Tábor
Szuperhősök Kora Tábor

Helyszín és időpont

2018. júl. 16. 11:00 – 2018. júl. 21. 15:00

Fadd-Dombori, 7133 Hungary Duna Sor 22

A házas wellnessről

2005 óta szervezünk KIRÁLYI GYERMEKTÁBOROKAT, amelyeket nagyon kedvelnek a családok. A 120-150 fős kosztümös táborainkban a gyerekeket különböző történelmi korokon és témakörökön keresztül ismertetjük meg Bibliai alapértékekkel. Ilyen témáink voltak pl. ókori, római, lovagi, középkori, tengerész. Interaktív, élmény dús programokkal, megtapasztalásokon keresztül, korosztályokra bontva fejlesztjük a gyermekek személyiségét. Nálunk nincs két egyforma játék, az élmények folyamatosan követik egymást. Kreatív, tapasztalt szakembereink kezében a gyermekek sokat fejlődnek egy hét alatt, és sok a visszajáró táborozó évről évre.

Már 3 éves kortól várjuk a gyerekeket szülővel együtt, vagy egyedül 7 éves kortól. Visszajáró tinijeink segítő csoportban működnek, támogatják a táborvezetés munkáját. Szívesen látunk felnőtt önkénteseket, vagy nyaraló felnőtteket is.

Share this event

bottom of page